Saudagar Muda Experts

logo-trade-saudagar-muda-experts-pakar-pembiayan-bank-penjawat-awam-badan-berkanun-syarikat-berkaitan-kerajaan-glc-pihak-berkuasa-tempatan-pbt-kerajaan-negeri-peribadi-terpilih-ampang-selangor-semenanjung-malaysia-perlis-perak-kedah-pulau-pinang-kuala-lumpur-putrajaya-negeri-sembilan-melaka-johor-pahang-kelantan-terengganu-pinjaman-mudah-cepat-semak-kelayakan-percuma

Saudagar Muda Sdn Bhd

(1515814-D)

Tentang Kami

Peluang Sentiasa Ada. Have Faith!

Saudagar Muda Experts merupakan Perunding Dan Penasihat Pembiayaan Peribadi Bebas 100% Bumiputra yang berpangkalan di Ampang, Selangor. Didaftarkan atas syarikat Saudagar Muda Sdn Bhd, kami berpengalaman lebih dari 11 tahun dalam mengendalikan pelbagai isu kewangan melibatkan Penjawat Awam Kerajaan / Badan Berkanun / Syarikat Berkaitan Kerajaan (GLC), Pihak Berkuasa Tempatan dan Kerajaan Negeri.

Rasai pengalaman pinjaman yang Mudah, Cepat & Selamat apabila anda berurusan dengan kami. Perkhidmatan kami hanya KHUSUS dan TERHAD untuk menyelesaikan isu Nama BLACKLIST / AKPK / Rekod Buruk CCRIS CTOS / Komitmen Bulanan Tinggi / Akaun Pemerhatian Khas / Tindakan Undang-Undang / Saman dan lain-lain yang berkaitan.

Visi Syarikat

Menjadi Syarikat Perunding Kewangan Professional terbaik di Malaysia dalam menyediakan penyelesaian kepada masalah pembiayaan peribadi dan kewangan anda.

Misi Syarikat

Menyediakan perkhidmatan pemprosesan pinjaman peribadi yang cekap, pantas, dan mudah untuk memenuhi keperluan kewangan pelanggan kami.
Menjadi pemacu utama dalam meningkatkan literasi kewangan kakitangan kerajaan dan pekerja kerajaan untuk pertumbuhan kewangan yang mapan.
Menawarkan perkhidmatan nasihat profesional yang telus dan adil untuk membantu pelanggan memahami pilihan pinjaman peribadi mereka.

Bagi mencapai matlamat visi, kami telah membina pengalaman dengan menguasai pelbagai pilihan pembiayaan terutamanya keperluan dan faktor sesebuah pembiayaan itu lulus serta pemahaman yang mendalam dalam risiko pembiayaan.

Limited Time Offer!

Tawaran Istimewa Keluar Radar Tatatertib Kewangan

Barisan Saudagar Muda Experts

Managing Director

diana-ahmad-saudagar-muda-experts-pakar-pembiayan-bank-penjawat-awam-badan-berkanun-syarikat-berkaitan-kerajaan-glc-pihak-berkuasa-tempatan-pbt-kerajaan-negeri-peribadi-terpilih-ampang-selangor-semenanjung-malaysia-perlis-perak-kedah-pulau-pinang-kuala-lumpur-putrajaya-negeri-sembilan-melaka-johor-pahang-kelantan-terengganu-pinjaman-mudah-cepat-semak-kelayakan-percuma
Diana Ahmad

"Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan. Jadilah seperti yang kamu inginkan. Sebaiknya, berhenti tunggu peluang dan mula cipta peluang sendiri"

Trade Name

Saudagar Muda Experts

"Kami bukan Superman, dan kami tak dapat bantu semua orang. Kami hanya boleh bantu mereka yang izinkan diri mereka dibantu"

Assistant manager

han-pendekar-bro-han-saudagar-muda-experts-pakar-pembiayan-bank-penjawat-awam-badan-berkanun-syarikat-berkaitan-kerajaan-glc-pihak-berkuasa-tempatan-pbt-kerajaan-negeri-peribadi-terpilih-ampang-selangor-semenanjung-malaysia-perlis-perak-kedah-pulau-pinang-kuala-lumpur-putrajaya-negeri-sembilan-melaka-johor-pahang-kelantan-terengganu-pinjaman-mudah-cepat-semak-kelayakan-percuma
Farhan Jamaludin

"Peluang sentiasa muncul dalam hidup kita setiap masa. Bezanya hanya pada yang berani atau tidak untuk buat keputusan dan ambil peluang"

Saudagar Muda Experts

dahliya-dahlan-saudagar-muda-experts-pakar-pembiayan-bank-penjawat-awam-badan-berkanun-syarikat-berkaitan-kerajaan-glc-pihak-berkuasa-tempatan-pbt-kerajaan-negeri-peribadi-terpilih-ampang-selangor-semenanjung-malaysia-perlis-perak-kedah-pulau-pinang-kuala-lumpur-putrajaya-negeri-sembilan-melaka-johor-pahang-kelantan-terengganu-pinjaman-mudah-cepat-semak-kelayakan-percuma
Dahliya Dahlan

"Tidak ada jalan pintas untuk keluar dari hutang, Hutang itu seperti perangkap, mudah untuk dimasuki, tetapi cukup sukar untuk bebas darinya"

Saudagar Muda Experts

yunus-berahim-saudagar-muda-experts-pakar-pembiayan-bank-penjawat-awam-badan-berkanun-syarikat-berkaitan-kerajaan-glc-pihak-berkuasa-tempatan-pbt-kerajaan-negeri-peribadi-terpilih-ampang-selangor-semenanjung-malaysia-perlis-perak-kedah-pulau-pinang-kuala-lumpur-putrajaya-negeri-sembilan-melaka-johor-pahang-kelantan-terengganu-pinjaman-mudah-cepat-semak-kelayakan-percuma
Yunus Berahim

"JANGAN PUTUS HARAPAN! Dimana ada harapan, impian akan jadi kenyataan. Rancang semula pembiayaan anda lebih teratur"

Saudagar Muda Experts

laili-rosli-saudagar-muda-experts-pakar-pembiayan-bank-penjawat-awam-badan-berkanun-syarikat-berkaitan-kerajaan-glc-pihak-berkuasa-tempatan-pbt-kerajaan-negeri-peribadi-terpilih-ampang-selangor-semenanjung-malaysia-perlis-perak-kedah-pulau-pinang-kuala-lumpur-putrajaya-negeri-sembilan-melaka-johor-pahang-kelantan-terengganu-pinjaman-mudah-cepat-semak-kelayakan-percuma
Laili Rosli

"kadang kala, adalah lebih baik untuk tidur tanpa makan malam daripada bangun dari tidur dengan hutang yang membelenggu"

Saudagar Muda Experts

khairil-ezzat-saudagar-muda-experts-pakar-pembiayan-bank-penjawat-awam-badan-berkanun-syarikat-berkaitan-kerajaan-glc-pihak-berkuasa-tempatan-pbt-kerajaan-negeri-peribadi-terpilih-ampang-selangor-semenanjung-malaysia-perlis-perak-kedah-pulau-pinang-kuala-lumpur-putrajaya-negeri-sembilan-melaka-johor-pahang-kelantan-terengganu-pinjaman-mudah-cepat-semak-kelayakan-percuma
Khairil Ezzat

"Hutang yang BAIK adalah alat yang sangat berkuasa, hingga mampu mengubah dunia. Hutang yang BURUK akan membunuh kamu"

Saudagar Muda Experts

sanggetha-shalu-saudagar-muda-experts-pakar-pembiayan-bank-penjawat-awam-badan-berkanun-syarikat-berkaitan-kerajaan-glc-pihak-berkuasa-tempatan-pbt-kerajaan-negeri-peribadi-terpilih-ampang-selangor-semenanjung-malaysia-perlis-perak-kedah-pulau-pinang-kuala-lumpur-putrajaya-negeri-sembilan-melaka-johor-pahang-kelantan-terengganu-pinjaman-mudah-cepat-semak-kelayakan-percuma
Sanggetha Shalu

"Biar kita nampak biasa di mata orang, namus bebas dari hutang daripada berlagak kaya, tapi hutang keliling pinggang"

Saudagar Muda Experts

izzati-iskandar-saudagar-muda-experts-pakar-pembiayan-bank-penjawat-awam-badan-berkanun-syarikat-berkaitan-kerajaan-glc-pihak-berkuasa-tempatan-pbt-kerajaan-negeri-peribadi-terpilih-ampang-selangor-semenanjung-malaysia-perlis-perak-kedah-pulau-pinang-kuala-lumpur-putrajaya-negeri-sembilan-melaka-johor-pahang-kelantan-terengganu-pinjaman-mudah-cepat-semak-kelayakan-percuma
Izzati Iskandar

"Tiada jalan pintas sebenarnya untuk pulihkan profil kredit. Perlukan azam dan khidmat nasihat pakar. Memang ada jalannya"

DICLAIMER / PENAFIAN

1. Kami Agensi Perunding Kewangan dan didaftarkan atas nama Saudagar Muda Sdn Bhd (1515814-d)
2. Nama Dagangan : Saudagar Muda Experts
3. Saudagar Muda Experts BUKAN Perkhidmatan Pinjaman Wang.
4. Perkhidmatan kami hanya KHUSUS dan TERHAD untuk menyelesaikan
isu Nama BLACKLIST / AKPK / Rekod Buruk CCRIS CTOS / Komitmen Bulanan Tinggi / Legal / Saman
5. Khusus untuk Penjawat Awam Kerajaan / Badan Berkanun / Syarikat Berkaitan Kerajaan (GLC), Pihak Berkuasa Tempatan dan Kerajaan Negeri.
6. Pembiayaan yang ditawarkan adalah Pembiayaan Peribadi dengan Bank-Bank Terpilih sahaja.
7. Agensi kami tidak terikat dengan mana-mana bank dan tidak dilantik oleh mana-mana bank sebagai ejen.

Kami Ada Untuk Anda

Peluang sentiasa ada untuk mereka yang berani buat keputusan untuk ambil peluang dan ubah kehidupan ke tahap yang lebih baik.